אודות

meidan-sibony
שלום, שמי מידן סיבוני, סושי שף בעל ניסיון עשיר ומגוון במטבח האסיאתי. לאחר שחרורי מצה"ל עבדתי במסעדות הסושי הטובות בארץ וצברתי ניסיון, ידע רב, עשיר ומגוון. בעקבות זאת, החלטתי להמשיך ולהתפתח בתחום המזון ולמקד את ההתמקצעות שלי בסושי, אחת האהבות הגדולות בחיי.

בסוף שנת 2012 זכיתי בתואר הסושי מאסטר של ישראל תחרות הסושי של ישראל והסושי שלי נבחר לטעים והטוב ביותר וזכיתי במקום הראשון: החלטתי להקים את חברת "SUSHIMAN", חברה המספקת שירותי קייטרינג, סושי בר ואוכל יפני ומתמחה בהעברת סדנאות גלגול סושי לזוגות, קבוצות ויחידים. חברת "SUSHIMAN" שמה דגש על טריות ואיכות כחלק בלתי נפרד מאוכל ומסושי בפרט. "SUSHIMAN" מתחייבת לתוצר הסופי ברמה הגבוהה ביותר תוך שימוש בחומרי הגלם הטריים, הטובים והאיכותיים ביותר בשוק, ללא פשרות וללא קיצורי דרך וכל זה בדגש על אדיבות ויחס חם. אנחנו ב "SUSHIMAN" נשמח לארח אתכם בסדנאות, לקחת חלק בכל אירוע ולבנות עבור לקוחותינו תפריט מדויק, עשיר ובהתאמה לצרכיו האישיים של כל לקוח ולקוח. בתאבון!

סגור לתגובות.