אודות

מידן סיבוני, סושי שף בעל ניסיון עשיר ומגוון במטבח האסיאתי.
נולד בשנת 1988 ביבנה למשפחת בשלנים ונשם תרבות קולינרית מצעירותו.
לאחר שחרורו מצה"ל עבד במסעדות סושי שונות בארץ וצבר ניסיון, ידע רב, עשיר ומגוון. בעקבות זאת, המשיך להתפתח בתחום המזון ולמקד את ההתמקצעות בסושי, אחת האהבות הגדולות בחייו.
בשנת 2011 הקים  מידן את חברת "SUSHIMAN"  - חברה המספקת שירותי קייטרינג, סושי בר ואוכל יפני ומתמחה בהנחיית סדנאות סושי לזוגות, קבוצות ויחידים.
בסוף שנת 2012 זכה מידן בתואר "הסושי מאסטר של ישראל" במסגרת תחרות של חברת "קיקומן" והסושי שלו נבחר לטעים והטוב ביותר. בעקבות הזכייה בתחרות נשלח מידן לביקור מקצועי ביפן וזכה ללמוד אצל שפים יפנים מהשורה הראשונה.
בשנת 2014 השתתף בתכנית הטלוויזיה "משחקי השף" והדהים את צוות השופטים ביצירתיות, בדיוק, באמנות ובטעם הייחודי והנאמן לתרבות היפנית הקרובה לליבו של מידן.

חברת "SUSHIMAN" שמה דגש על טריות ואיכות כחלק בלתי נפרד מאוכל ומסושי בפרט. "SUSHIMAN" מתחייבת לתוצר הסופי ברמה הגבוהה ביותר תוך שימוש בחומרי הגלם הטריים, הטובים והאיכותיים ביותר בשוק, ללא פשרות וללא קיצורי דרך וכל זה בדגש על אדיבות ויחס חם. אנחנו ב "SUSHIMAN" נשמח לארח אתכם בסדנאות, לקחת חלק בכל אירוע ולבנות עבור לקוחותינו תפריט מדויק ועשיר, בהתאמה לצרכיו האישיים של כל לקוח ולקוח.
בתיאבון ובהנאה,
שף מידן סיבוני.

meidan-sibony-chef-games-sushiman

קבלת תעודת הסושי מאסטר מגדולי הסושי שף בעולם

אומנות הסושי